Garantált a színvonal az Alföldi wc csésze típussal

A magyarországi Alföldi cég a megalakulása óta mindig a kifogástalan nívót és jó árakat képviselte. Ez vonatkozik a sok termékre, akárcsak az Alföldi WC csésze, különleges mosdótálcák, kádak és piszoárok. A vállalkozás immár több mint 25 éve tevékenykedik ezen a területen, és megalakulása óta, tehát 92-től kezdve a kiváló európai színvonal jellemzi azt és a produktumokat.

Ezt még inkább példázza a tény, hogy a több mint 250 éves múltra visszatekintő Boch és Villeroy megvásárolta Kelet-Közép-Európa egyik legjelentősebb szanitergyárát. A magas minőséget az ISO 9001:2008 és 14001:2004 szabvány követése is igazolja, illetve a tény, hogy a vállalat kombinált menedzsment rendszerrel rendelkezik. Az Alföldi WC csésze mindig is a szaniter termékek leginkább kedvelt és megvásárolt elemét képezte.

Ezen eszközök anyaga mázzal bevont porcelán, így a matéria vízfelvétele nem haladja meg a fél százalékot, ami a jó minőségre utal. Itt, persze, tudni érdemes, hogy a porcelánnak a maximum 0,5 %-os vízfelvételű, félporcelánnak a 0,5-5% alatti, fajansznak az 5-15%-os vízfelvételű termékeket nevezik. Az Alföldi WC csésze, természetesen, a legjobb kategóriába tartozik. Ez azért is van így, mert a Villeroy&Boch Magyarország vállalat szaniter produktumai a fizikai és a kémiai paramétereiket tekintve megfelelnek a hazánkban is szigorú előírásoknak.

Mindegyik eszköz, így az Alföldi WC csésze alapanyaga is porcelán, hasonlóan más vezető kerámiagyártók szaniter tartozékaihoz. Az Alföldi WC csésze nem csak Magyarországon, de a környező, szomszédos országokban is igen elterjedt. Nem is vitatható, hogy ez a jó minőségnek és megbízhatóságnak köszönhető.

Vélemény, hozzászólás?