Nem kell mindennek aranynak lennie, ami fénylik…

És nem is kell azt gondolnunk, hogy egy jó szolgáltatás feltétlenül drága! Lehet még fényes az, ami nem arany, és lehet értékes is természetesen. Vannak, akik abból élnek meg ugyanis, hogy mindig nagyvonalúak, mindig adnak számlát, de így sem drágábbak, mint mások. Ilyesmire gondolok: olcsó vízszerelő budapest – ez volt az, amire én eljutottam, és az infókra a vizgazfutesszerelo24.hu oldalon találtam rá, és ott jöttem rá ezekre mind! Mert ők biztosan nem lesznek soha munka nélkül, így lehetnek megengedőbb az árakkal, mert a stabil vevőkör többet jelent.

Ők is egy olyan társaság, akik nem egy-két év alatt akarnak bankot robbantani. Nagyon régóta vannak a pályán, nagyon sok mindenkinek segítettek komoly szerelési munkákkal, és rendkívüli gyorsaságú, biztoskezű javításokkal. Ezzel érik el, hogy legyen feléjük bizalom. Úgy képzelem, egy ilyen komoly szolgáltató, amely három évtizednél is több tapasztalattal rendelkezik az emberei, szakmunkásai terén, és olyan téren is gondolom, hogy szintén régóta csinálják jelen formájukban is a bizniszt, az a társaság már nem hétről hétre tervez. Hanem a céljuk több ennél. Ahogy olvasom, például az, hogy egy kisebb régiót teljesen lefedjenek Magyarországon. Arról legyenek tényleg ismertek, hogy gyorsan jönnek, vidékre is, hogyha kell, garanciálisan javítsanak. Ha pedig nem épp sos-jellegű munkákban kéne a segítségük, akkor tényleg sokéves garanciavállalás mellett, mutogatni való munkákat hagyjanak maguk után. Legyen szó gázszerelésről (és ez nagyon nem csak annyit takar, hogy gázkazánokat és ilyeneket javítanak – eleve a gázszerelő különbözik bizonyos, fontos dolgokban a gázkészülékszerelőtől), vízszerelésről, amit szintén megkülönböztetnek csatornás munkáktól, amiket más emberekkel végeztetnek olykor, ha erre van szükség, és fűtésrendszerekkel is foglalkoznak még.

Ahogy írtam: kétféle hozzáállás is lehetséges. Alaposan kitalált, tervezett munkák és végzetesen tönkre menő dolgok gyors javítása. Mondjuk, hogy ne maradjunk egy probléma után víz nélkül, fűtés nélkül.

Utóbbihoz két telefonszámot is adnak meg, ami nekem azért megnyugtató (ráadásul ezen felül még ott van a netes bejelentési lehetőség is), mert amikor én nagyon meg vagyok ijedve valami probléma miatt, akkor igényem van rá, hogy bombázhassam a „segítséghozót”, remélve, hogy emiatt mielőbb jön. Mondjuk, a vizgazfutesszerelo24.hu-nál még sosem volt olyan, hogy elsőre nem sikerült, és a másik számon kellett volna próbálkozni. De azért jó érzés látni ezt a sok kontaktot hozzájuk.

Tehát az „ olcsó vízszerelő budapest ” nekem valami olyasmit hozott, egy olyan szolgáltatót, amely egyben jó nagynak is tűnik, és számos perspektívával rendelkezik. Lehetséges az ellenőrzött, nem zsebbe fizetett munka egy komoly társasággal úgy is, hogy ne menjen rá a vagyonunk! Ez a tanulság. Simán megfelelt a vizgazfutesszerelo24.hu is tehát az olcsó vízszerelő budapest kategóriának úgy, hogy kiválóan szuperál most is nálunk mindaz, amit megjavítottak. Ezután többször fogom hívni őket, mert ráébresztett az első necces helyzet arra, hogy mindenféle javítást marhaság volna tologatni, halogatni mindig. Egyrészt nem csak a vizgazfutesszerelo24.hu olcsó, hanem az is egy spórolási lehetőség, hogy valamit karbantartunk, így később veszünk újat. És nem kell rászánnom egy hosszú délutánt, vagy estét sem, hogy számos oldalt átnézzek, hogy milyen munkához kit hívjak ki, kivel vegyem fel a kapcsolatot. Náluk tényleg számos kategória van, le is írják a maguk alaposságával, hogyan épült fel az a rendszer, amiben ennyi mindent, biztos kézzel meg tudnak csinálni, a duguláselhárítástól a kazáncseréig, vagy javításig stb. Ne felejtsétek el tehát azt sem, hogy a különféle szerelőkategóriáknál még különfélébb alkategóriákat sorolnak, hogy biztosak lehessünk benne, hogy mindenféle, adott problémánkhoz konyítanak eleget. Ilyenek vannak a vízszerelős linkem alatt (ha megnézitek), mint: vízvezetékszerelés és csatornázás, wc szerelés, javítás és csere, káddal kapcsolatos munkák, csaptelepes, mosdós szakmunkák, illetve olyan bojlerek és kazánok szerelése, melyek a vízfelhasználásunkhoz kapcsolódnak. És ez akkor tényleg egy, a vizes szerelőtípus volt csak a négyből. A főoldaluk már azoknak is sokat elárul, akik ennyire nem mélyülnének el a munkák megismerésében, mint én, csak tényleg gyorsan szeretnének valamit menedzseltetni. De a vizgazfutesszerelo24.hu annyira sokoldalú, hogy én azért elidőznék náluk!