online személyi edző

Mit kínál az online személyi edző?

Ahány ember, annyiféle egészségügyi, mozgásszervi probléma, amelyeknek tünetei személyre szabott gyakorlatokkal jelentősen enyhíthetőek. Az utóbbi években pedig megtanultuk, mi az a bezártság, mennyire sokat jelent egy online személyi edző virtuális közelsége. Igen, a koronavírus hozadéka ez a helyzet és bár már úgy tűnik, hogy lecseng a járvány, az internetes szolgáltatások ugyanolyan népszerűek maradtak, mint a pandémia éveiben. Az online személyi edző kicsit mást kínál, mint a hagyományos személyi edző vagy csoportos tréner, akik kizárólag kontaktedzéseket tartanak.

Az online edzések rugalmasabbak, nem szükséges kimozdulni, utazni, parkolni azért, hogy elsajátíthassuk a gyakorlatokat. Nagyon jó alternatíva mindazoknak, akik nem kedvelik az edzőtermeket vagy szoronganak, ha idegenek előtt kell mozogjanak. Előnyei közé tartozik a költséghatékonyság, hiszen nem igényel külön felszerelést és egyéb mozgásformák is betervezhetőek. Kiváló online személyi edző ismerhető meg az edzesekblankaval.hu portálon.

Edzésonline érdekes gyakorlatokkal

A világhálón keresztül sokféle mozgásformát ismerhetünk meg, ezek közül kiválaszthatjuk a számunkra legjobban megfelelőt. Példának okáért, az edzésonline bodyart típusú, ami egy mezítlábas, szőnyegen végzett fajta. Kezdőknek és haladóknak egyaránt optimális választás, mivel nem igényel felszerelést, sem előedzettséget. A bodyart edzésekben mindenki megtalálja a számára megfelelő szintet. Nagyon hasznos ez az edzésonline, mert növeli az erőt, a tudatosságot, a hajlékonyságot, valamint rendkívül jó tartásjavító hatása van.

A szakember heti 2 alkalommal tart bodyart órát az interneten keresztül, ami mindazoknak remek opció, akik szeretnének az otthonukban hatékonyan edzeni. Előnye, hogy akkor is csatlakozhatunk, ha éppen nincs kire bíznunk a gyermekünket. Testi-lelki egészségünk megőrzése érdekében jól döntünk, ha ezt az edzésformát választjuk. Anyagilag szintén jól járunk, mert az edzésonline jóval olcsóbb, mint egy kontaktcsoportos óra. Tehát több szempontból is célszerű ezt a mozgásformát választani.