1bet-caszino

Egyszerű, de nagyszerű: az 1Bet logó

Ahhoz, hogy egy szuper népszerű brandet hozz létre magadnak, mindenek előtt szükség lesz egy szembetűnő, mégsem rikító, klassz logóra. Nézd csak meg az 1Bet dinamikus, szembetűnő és mégis egyszerű logóját. A nevéhez hasonlóan a logó is egyszerre egyedi, felismerhető, illetve egyszerű.

Sötét-világos színkombó

Nem lőhetsz mellé, ha olyan logót választasz, amelyik két vagy legfeljebb három színt tartalmaz, és van benne egy erősebb kontraszt. Ilyen az 1Bet szürke-okkersárga-fehér logója is. Hasznodra válhat, ha van érzéked ahhoz, hogy melyik színkombinációk passzolnak egymáshoz leginkább. A sárga és a szürke színkombó mellett jól mutat együtt még a vörös és a bézs, a sötétkék és a világos kék, vagy a szürke és a világos zöld.
Ezek mellett valójában minden olyan színkombinációval is jól jársz, amelyik tartalmaz egy semlegesebb és egy élettel telibb színt – tehát ha egy szürke vagy fekete mellé teszel valami világosat.

Tükrözze a te világod. Első ránézésre felmerülhet benned a kérdés az 1Bet logó kapcsán, hogy hogyan tükrözi ez például az adott kaszinó világát? Hogyha magától a névtől eltekintünk, és a logót szimbólumként nézzük, akkor a dőlt betűkről egyből eszünkbe juthat a dinamika, az akció, a sebesség. Tehát arra következtetek, hogy az 1Bet világa például dinamikus, izgalmas és előremutató, haladó.
Látod? Az ilyen apróságok is sokat elárulhatnak, ezért jó, ha kellő figyelmet és energiát fordítasz arra, hogy létrehozd a tökéletes logót.

Kérd szakértő segítségét!

Ha úgy érzed, egyáltalán nem értesz ehhez, akkor inkább ne erőltesd. Lehet, hogy nem az elképzeléssel vannak problémáid, hanem a dolog technikai részével. Akárhogy is legyen, ha nem vagy kellően biztos magadban, jobb, ha szakértő segítségét kéred. Ma már nagyon sokan foglalkoznak ilyesmivel, biztosan te is találsz valakit, ha például a barátaid körében érdeklődsz.
Ha mégis szeretnéd próbára tenni a készségeidet, akkor utólag is kikérheted egy profi véleményét, ez még talán pénzbe sem fog kerülni.