etetőszék

Jó szokásokra tanít az etetőszék

A kicsinye már képes segítség nélkül is felülni? Válasszon olyan etetőszék modellt, ami minden étkezést élménnyé tesz! Egy kényelmes termékkel mindenekelőtt biztonságos lesz az önálló étkezés megtanulása, ami fontos szakasza a fejlődésnek. A gyermekeknek szánt etetőszékeknek megfelelő formájú ülőkéje, kartámasza és az ahhoz tartozó speciális hevederek biztosítják a kiváló pozicionálást és védelmet nyújtanak a kiesés ellen. Webáruházunk által kínált etetőszékek praktikus kiegészítők, amelyeket a kisgyermekek és a szülők kényelmét szem előtt tartva alkottak meg.

Egyöntetű jellemzőjük az állítható magasság, a pozícionálható ülés, a kivehető tálca és a modern dizájn. A kisgyermek gyorsan megtanulja felvenni a helyes és egyenes testhelyzetet, ami pozitívan befolyásolja a fejlődését. A modern termékek kialakítása biztonsági öveket is tartalmaz. Ezek segítenek a mozgékony lurkók féken tartásában. Hála nekik, a kisgyermek önálló étkezésre való tanításának folyamata sokkal zökkenőmentesebb lesz.

Légáteresztő anyagokból készül az újszülött ruha

Az első öltözék beszerzése nagy kihívás a fiatal anyáknak. A babadivat piacon kapható termékek száma sokszor szédítő lehet. A leendő szülőknek a legfontosabb szabály az újszülött ruha kiválasztásakor, hogy azt kiváló minőség és mesterséges adalékok nélküli anyagok jellemezzék. A második szabály a szigorú mértékletesség, hiszen a szülők hajlamosak túlzásokba esni a vásárlásnál és annyi új ruhácskát beszerezni, amit a gyorsan növő baba talán sohasem fog tudni viselni. Az újszülött ruha mindenekelőtt kényelmes és légáteresztő kell legyen.

A babaruhák mérete minden leendő szülő dilemmája. Érdemes olyan darabokat készletezni, amelyek mind az 56-os méret alatti újszülötteknek, mind pedig azoknak a babáknak megfelelőek, akiknek nagyobb súlya esetleg grandiózusabb hosszúságot is sugall. A boltokban olyan dolgok is megtalálhatóak, amelyek figyelembe veszik a baba életkorát. Ennek követése azonban önmagában nem mindig működik jól. Ha a csecsemő időben született, akkor érdemes az 56-62-es újszülött ruha méretek közül választani.