slip on cipő

A stílusos és kényelmes slip on cipő

A tavasz beköszöntével jó időre búcsút inthetünk bakancsoknak és csizmáknak, hiszen előkerülnek a kedvenc tavaszi- nyári darabok. Ha még nem lapul a kollekciónkban egy-egy slip on cipő, mihamarabb szerezzünk be egyet! Az angol slip on kifejezés azt jelenti, bújj be, csússz bele.

Nem véletlenül kapta ez a típusú lábbeli a slip on cipő nevet, ugyanis szó szerint csak bele kell bújni. Nem kell a cipőfűzővel bajlódni, csak beletenni a lábunkat. Mihez passzolnak ezek a típusok? A jó hír az, hogy bármihez. Számos variációja létezik. Különböző színben, mintával, fazonban kapható, többféle anyagból készülhet. A sportos kiviteltől kezdve, az műbőr elegánsig, mindenki megtalálja a kedvencét a polcokon.

Találunk egészen extravagáns darabokat is, szegeccsel vagy csatokkal díszítve. Egy jól választott slip on cipő hozzájárul a stílusos, divatos megjelenésünkhöz, emellett igen kényelmes viselet. Extra könnyű, komfortos a viselése, a rugalmas anyagválasztásnak és professzionális kialakításnak köszönhetően.