Hol nézhetem meg, hogy milyen klímaszerelés árak vannak?

Ezen a weboldalon megnézheted, hogy milyen áron szokás megjavítani egy klímaberendezést. A Klímaszakáruházban vásárolt klímák szerelését és a felmérést is szerződött partner végzi. A NKVH-nál regisztrált partner a teljes telepítési folyamatot elvégzi, így a webáruházban megvásárolt klíma nagyon gyorsan üzembe helyezhető. A klímaszerelő szakemberek igen rövid időn belül elvégzik a klímák szerelését így pár napon belül már használható is a klíma otthonodban.  Egy standard klíma beszerelése 50 000 Ft + ÁFA, amely tartalmazza a munkadíjat, a szereléshez és telepítéshez szükséges anyagokat, a tartókonzolt és az elektromos vezetékeket is. Ezen felül ők viszik helyszínre a kábelcsatornát és a 3 méter réz csövet is.

 

Amennyiben az alapvető szerelésen és telepítésen kívül egyéb más feladat is van, annak munkadíja és az anyagok díja külön fizetendő meg. A partnerek már 1 nap múlva felkeresnek otthonodban, hogy egyeztessétek a szerelés időpontját. A telepítést az egyeztetés után 10 munkanapon belül elvégzik még akkor is, ha nagyon sok a megrendelésük. Természetesen, ha ebben az időintervallumban éppen szabadságon vagy, vagy nem érsz rá, akkor későbbi időpont is egyeztethető a szakemberekkel. A szerelések munkanapokon történnek a napi rendes munkaidő keretein belül. Hétvégi telepítés esetén felárat kell fizetni, de ez is megoldható.

Standard klímaszerelés tartalmazza a falátütést normál téglafalban, a külső valamint a belső egység beszerelését és a 3 méter hosszú hűtött útvonal kialakítását csővezetékkel. A külső egység rögzítését konzolokkal, de a külső falon csak akkor tudják elvégezni a munkát, ha nem szükséges egyéb felszerelés a munkavégzéshez. Ilyen lehet az állványozás illetve az alpin technika. A csővezeték is benne foglaltatik a standard telepítésben, amely maximum 3 méter hosszú lehet és a szakemberek a telepítés után az alapvető funkciókat is beállítják a klímán. Minden beszerelésre 12 hónap garanciát vállalnak, amely nem jelenti a termékgaranciát, hiszen ez csak a szerelésre vonatkozik. Több fal vagy akár betonfal átütése már nem tartozik a csomagba, ezért erre külön árajánlatot tudnak adni. Ha 3 méter feletti csőrendszer kiépítésére van szükség, arra is egyedi árat alkalmaznak.

Vélemény, hozzászólás?