csalad

Mit kell tudnom az egészségbiztosításról?

Az egészségbiztosítás szinte mindenkinek fontos, aki tisztában van az egészégügy mai helyzetével. Talán kevesen tudják, hogy magánfinanszírozásban is megoldható, hogy mindig biztosítva legyen egészségünk. A szerződéses megállapodásokat az egészségbiztosítóval lehet megkötni. Rendszeres díjfizetéssel az egészségügyi költségek finanszírozhatók. Az ebf.hu oldalán mindent megtudhatsz, amit tudni kell az egészségbiztosításokról.

Magánkórházak szolgáltatásainak igénybevételéhez szolgáltatásfinanszírozó egészségbiztosítást érdemes választani. A magán-egészségügyi szolgáltatók mindent megtesznek annak érdekében, hogy a biztosítottak teljeskörű, a megkötött szerződésnek megfelelő ellátást kapjanak. Különféle szolgáltatások színesítik a termékpalettát. Ilyen a járó- és fekvőbeteg ellátás, a különféle diagnosztikai és szűrő vizsgálatok, az ambuláns műtétek vagy akár az egynapos sebészeti beavatkozások. Ide sorolhatjuk a terhesgondozást, a számtalan fogorvosi ellátást valamint az őssejt-levételt is. Természetesen ezek a szolgáltatások általában csomagban vásárolhatók meg, így a szolgáltatások igénybevétele a megkötött egészségbiztosítási ajánlatnak megfelelően történhet meg.

Van egy úgynevezett összegfinanszírozó egészségbiztosítás, ahol egy bizonyos összeghatárig fog fizetni a biztosító. A biztosító ennél a lehetőségnél csak utólag fizeti meg az egészségügyi költségeket. Ezt a lehetőséget azoknak érdemes kihasználniuk, akik szinte minden héten más országban vannak üzleti úton, hiszen a külföldi magánklinikai kezeléseket is lehet belőle finanszírozni. Az egészségbiztosítás, a csomag ára mindig attól függ, hogy a biztosított hány éves és jelenleg milyen egészségi állapotban van. Az egészségügyi biztosításoknál havonta 6000 és 35 000 forint közötti költségekkel lehet számolni attól függően, hogy milyen finanszírozást szeretnénk. A kórházi kezelések minden esetben magánklinikákon történnek meg, ahol modern felszerelések és anyagilag is megbecsült ápolószemélyzet valamint orvosok várják a gyógyulni vágyókat. Munkájukat minden esetben magas színvonalon és odafigyeléssel végzik. Ezekben az intézményekben csak nagyon magasan képzett orvosok dolgoznak, így a szolgáltatás színvonala is garantált. Magánszemélyeknek és cégeknek is javasolt az egészségbiztosítás, hiszen akár menedzserszűrésekre is használható. Az egészségbiztosítás adómentes juttatásnak minősül így akár a cafeteriába is jól beilleszthető.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük