szemöldöktetováló tanfolyam

Szemöldöktetováló tanfolyam elméleti és gyakorlati ismeretekkel

A divatos megoldások lehetővé teszik, hogy a hölgyek látványosan és ápoltan nézzenek ki, a tökéletes stílussal kapcsolatos aggodalmaik pedig a múlté legyenek. A Sminktetoválás Stúdió az aktuális divatirányzatokkal összhangban élő, modern lányok kedvenc helye, akik tökéletes, gyönyörű szemöldökre és tekintetre vágynak. Emellett szemhéj-, ajak- és szemöldöktetováló tanfolyam is indul a helyszínen. Ez utóbbi különösen népszerű, mivel a szemöldöktetováló tanfolyamon a résztvevők megtanulhatják, hogyan kell tetovált szemöldököt tervezni és készíteni, ezt a szolgáltatást nyújtani.

A tanfolyamon oktató mester szívesen ad tanácsot és válaszol minden kérdésére. A szemöldöktetováló tanfolyamot Murguly Erika vezeti, aki örömmel osztja meg a tudását és a készségeit. A tanfolyam a szemöldök tetoválás elméletét és gyakorlatát tartalmazza. Itt a tanulóknak lehetőségük lesz megismerkedni a szemöldök korrekció fortélyaival, valamint gyakorolni egy modellen. Ha pedig kedvet kaptak a dologhoz, szemhéj- és ajaktetováló képzésen is részt vehetnek.

Mikor van szükség sminktetoválás eltávolításra?

Ha egy tetoválás sikeres, az előnyök azonnal észrevehetőek. Ezek közé tartozik a hangsúlyos arc, a szép forma, a jó szín és az önbizalom. De nem minden munka nevezhető sikeresnek. Lányok tucatjai jönnek a stúdiónkba egy csúnya sminktetoválás eltávolítás vagy kiegészítés céljából. A kezdők képzetlensége, a rossz minőségű anyagok, a nem megfelelően képzett kéz elkerülhetetlenül esztétikátlan eredményekhez vezet.

Ritka esetekben a munkát elég a pigment árnyalatának, alakjának és telítettségének megváltoztatásával befejezni. De gyakori esetben sminktetoválás eltávolítás szükséges. Különösen akkor, ha a tetkó régi vagy lehetetlen rajta finomítani. A régi, elavult technikával készült tetoválás esetében az eltávolítás fő oka a színváltozás. Korábban a pigmentet az eljárás során mélyen a bőr alá fecskendezték, így a szervezet nem tudott megbirkózni vele. Idővel a pigment megváltoztatta az árnyalatát a feketétől a kékig, barnától a vörösig és más csúnya árnyalatokig terjedve. Szerencsére, sminktetoválás eltávolítással ez a probléma megoldható.