zöldség feldolgozás

Számos kihívással néz szembe a zöldség feldolgozás

Az élelmiszer előállítók olyan kihívásokkal szembesülnek, amelyekkel más iparágak, például a mezőgazdasági gépgyárak nem. A betakarított növények például nem pontosan ugyanolyan méretűek, alakúak, súlyúak, állagúak vagy víztartalmúak. A zöldség feldolgozás során nehézséget jelenthet ezeknek a természetes termékeknek a sérülésmentes kezelése. Manapság a feldolgozási lépések egy részét még mindig emberi kéz végzi, bár a modern üzemekben egyre több automatizált lépést alkalmaznak.

Az automatizálás segíthet a hatékonyság, a mérhetőség és a minőségellenőrzés terén. Bár a számítógépes zöldség feldolgozás egyre inkább elterjedt a különböző iparágakban, az élelmiszeriparban néhányan továbbra is szkeptikusak, mivel ragaszkodnak a márkáik építéséhez megszokott megközelítésekhez. Ezen gondolkodásmód ellenére nehéz figyelmen kívül hagyni a pozitívumokat. Az automatizált zöldség feldolgozás számos olyan következetlenséget és emberi hibát kiküszöbölhet, amelyek régóta problémákat okoznak az élelmiszeripari vállalatoknak.

A zsákoló mérleg fő előnye a pontosság

A zöldségek és gyümölcsök adagolására az üzemek automata mérő adagolókat használnak. A zsákoló mérleg funkcionalitása lehetővé teszi a nem egyenként értékesített áruk részletes nyilvántartását. A berendezést különböző fajtájú zöldségek és gyümölcsök feldolgozásával és csomagolásával foglalkozó gyártótelepeken is használják. A zsákoló mérleggel a mérés pillanatok alatt megtörténik és minimális emberi beavatkozást igényel, mivel a teljes folyamat automatizált.

Minimális hibával végzi el a méréseket, meghatározott termékadatokat ad ki és csomagol. A pontosságon kívül, számos egyéb előnye is van. Ilyen a kényelmes irányítási folyamat, a sebesség, az áramlás és a pontosság beállításának képessége, az egyszerű telepítés, valamint a belső alkatrészek könnyű és hatékony tisztítása. Cégünk ajánlatainak felhasználásával az ügyfelek demokratikus áron vásárolhatnak márkás zsákoló mérleget. A berendezést a lehető legrövidebb időn belül leszállítjuk, a minőségi garanciát és a megfelelőségi tanúsítványokat mellékelve.