Melyik a legjobb feeder bot?

A tavasztól késő őszig terjedő hónapokban sokan döntenek a természet közelsége mellett. Tavaink és folyóink nagy népszerűségnek örvendenek a kirándulók és strandolók körében, de a horgászok is szép számmal felkeresik nagy horgászvizeinket. Vannak, akik csak néhány órát tudnak a parton tölteni, mások sátorral felszerelkezve vágnak neki az akár több napon át tartó kalandnak. Egyre többen vannak, akik csónakból is szívesen várják a nagy fogást, de a parton felállított horgászállások száma is gombamód szaporodik, ahogy beköszönt a jó idő

A sport főként a férfiakat vonzza, de hazánk nagy horgászversenyein nem egy nő nyert már szép díjakat. A horgászat rajongói számára sokkal többről szól, mint pusztán a parton ücsörgésről. A nagy fogás iránti vágy, és a minden egyes kapáskor jelentkező izgalom olyan adrenalinnal tölt fel, mint kevés más elfoglaltság. Ugyanakkor a hobby magában hordoz egyfajta nyugodtságot és befelé figyelést, amelyhez a természet remek színteret biztosít. Mindenkinek megvannak a maga trükkjei és etetőanyagok tekintetében is más és más a favorit. Nem mindegy, milyen horgászvizet választunk, sikerül-e ott még hajnalban megcsípni a legjobb helyeket, és persze a rendelkezésre álló eszközök száma, minősége is fontos szempontnak bizonyul.

Nem csak laikusok körében szokott felmerülni a kérdés, hogy mégis milyen eszközöket érdemes választani. Ugyan botokból, orsókból és kiegészítőkből soha nem lehet elég, de a siker sokszor az olyan apróságokon múlhat, mint az időjárás vagy a használt etetőanyag. Ha egy kiváló minőségű feeder botot szeretnénk beszerezni, akkor az Eurostar Master Class Feeder választásával biztosan nem lőhetünk mellé. A márka már számtalanszor bizonyított kezdő és tapasztalt horgászok körében is.

S hogy hova érdemes utazni, ha horgászni szeretnénk? Víztározók és mesterséges horgásztavak éppen úgy szép számmal megtalálhatóak hazánkban, mint a folyók menti lehetőségek. Ha igazán vadregényes tájat szeretnénk látni, és persze a halakban gazdag víz sem elhanyagolható, akkor a Lakitelek melletti Tőserdő remek színtere lehet a horgászkalandoknak.  A Holt-Tisza páratlan természeti környezettel és rengeteg hűs horgászhellyel várja a sport rajongóit.

Vélemény, hozzászólás?