mi a mofetta

Gyakori kérdés, hogy mi a mofetta?

Napjainkban sokan küzdenek érrendszeri, mozgásszervi és reumatológiai betegségekkel. Ezért fontos megismertetni az emberekkel, hogy pontosan mi a mofetta. Ez egy vulkanikus tevékenységhez kötődő feltüremlő gáz. Mintegy ezer méter mélyről ered. A leginkább széndioxidból összetevődő gáz 54 betegségre van jó hatással. A bőrön keresztül szívódik fel, aminek következtében a bőrerek kitágulnak, a kapilláris keringés gyorsabb lesz, nő a véráramlás sebessége, vagyis emelkedik a keringés teljesítménye és a szövetek oxigénellátottsága is élénkül.

Aki nincs tisztában azzal, hogy mi a mofetta, annak érdemes alaposan utánajárni. Kúraszerűen érdemes alkalmazni. Évente 2-3 alkalommal célszerű igénybe venni és perszer a terápiát minden esetben orvosok és szakképzett személyzet felügyeli. A felhasználók jelentős része pozitív hatásokról számolt be. Magyarországon Mátraderecskén található ez a természeti kincs. Az alkalmazása több mint 2000 éves múltra tekint vissza. Már a népi gyógyászatban is tudták, hogy mi a mofetta.

Az érszűkületes láb kezelése nagyon fontos

A probléma teljes megszüntetésének érdekében elmaradhatatlan az orvosok tanácsainak megtartása, illetve a beteg életmódváltása. Az érszűkületes láb kezelése elhúzódhat több hónapig is. Nagyon fontos dolog a korai felismerés. Ha sikerül, akkor a súlyos szövődmények elkerülhetőek, mint például a végtag elhalása, a lábamputáció vagy a lábszárfekély. Az orvos először az erek állapotát méri fel. Megvizsgálja a kiserek tágulékonyságát, valamint a verőerek falának a merevségét.

A tünetek közé tartozik a hidegérzet az adott területen, a görcsös fájdalom és a nehézérzet. Az érszűkületes láb kezelése előtt ismerni kell a pontos diagnózist. Az orvosi utasítások mellett, saját maga is rengeteget tehet annak érdekében, hogy mihamarabb meggyógyuljon. Ha dohányzik, akkor mielőbb el kell hagynia ezt a káros szokást. Változtathat az étrendjén, emellett a rendszeres mozgás sokat segít. Az érszűkületes láb kezelése, illetve a gyógyulási folyamat változó. A siker érdekében mindent meg kell tenni!