A vállalkozói számlák 6 vonzó jellemzője

Előfordulhat, hogy szeretnénk vállalkozói bankszámlát váltani. Vagy az új, akár az egyszerű KATA egyéni vállalkozás miatt vetődik fel az igény a céges számla nyitására. Következzen a vállalkozói bankszámlák néhány vonzó jellemzője.

 

  1. Egy kezdő egyéni vállalkozásnak a költséghatékonyság a legfontosabb. Hogy alacsony díjakon vagy akár ingyen végezhesse el a szükséges tranzakciókat. Ennek jegyében bizonyos csomagok szinte fillérekért, sőt akár díjmentesen kínálják a számlavezetést.
  2. Több vállalati bankszámlánál díjmentesek az elektronikus eseti utalások, csupán a tranzakciós illetéknek megfelelő összeget kell megfizetni.
  3. Sok esetben elengedik a vállalkozói bankkártya kibocsátási díját.
  4. Megfelelő feltételek megvalósulása esetén a vállalkozói számlacsomag részét képezi a telebank, a netbank vagy éppen a mobilbankos szolgáltatás.
  5. Az egészen rugalmas szolgáltatás esetén az ügyfél válogathatja ki a vállalkozói bankszámlához kapcsolódó kedvezményeket. Ennek előnye, hogy könnyedén a cég igényeihez lehet szabni a vállalkozói számla nyújtotta szolgáltatásokat.
  6. Online is elindíthatjuk a vállalkozói számlaigénylést, amellyel sok időt megtakarítunk. A vállalkozói számlaigénylés első lépéseként elég elektronikusan megadni az adatokat. Például befotózva vagy szkennelve elküldeni a különféle okmányokat. A folyamat végén a bankfiókban csupán annyi lesz a dolgunk, hogy aláírjuk a számlanyitást.