relax fotel

A relax fotelnek az irodában is van helye

Manapság sokan napi 5-8 órát ülnek a munkahelyükön. Ezt a felgyorsult életünk követeli meg az internethasználattal, az ingázással és stresszel együtt. Ezért, napjainkban többé nem a hagyományos műbőr szék a népszerű, hanem a praktikusabb és kényelmesebb, a tulajdonos elvárásaihoz maximálisan alkalmazkodó relax fotel. A kárpitozott bútorok ezen kategóriája egy praktikus és sokoldalú karosszék, amit az intenzív munka utáni pihenő pillanatokhoz terveztek. Miért van helye az irodában a relax fotelnek?

Leginkább azért, mert ez egy kényelmes megoldás azoknak, akik nagyon hosszú órákat dolgoznak a számítógép előtt ülve az irodában, majd otthon is tovább folytatják azt. A párnázott háttámla, a nagyméretű ülés, a mély ülőfelület és a kicsúszó lábtartó tökéletesen megoldja a fáradtság enyhítésének feladatát. További hasznos funkció a fekvőmechanizmus beállítása, ami arra szolgál, hogy a személy ne üljön a relax fotelben, hanem ténylegesen feküdjön benne anélkül, hogy a súlypontja áthelyeződne és a fotel felborulna.

Teljes az ellazulás a legkényelmesebb fotelben

Beszéljünk most egy olyan bútorról, ami segít enyhíteni a fáradtságot egy hosszú munkanap után! A legkényelmesebb fotel a teljes kikapcsolódás céljából lett létrehozva. Amikor a 70-es évek elején megjelent a TV előtti kényelmes pihenést lehetővé tevő modell, a relax fotel szilárdan beépült az életünkbe. Ki ne emlékezne a Jóbarátok című sorozatra, ahol a szereplők szó szerint harcoltak azért, hogy egy ilyen karosszékben fekhessenek? Ez az egyedülálló bútordarab maximális kényelmet nyújt a benne ülőknek.

A forgó mechanizmusnak köszönhetően, könnyedén átalakítható a legkényelmesebb fotellé, amit az ember csak elképzelhet. A háttámlája úgy lett kialakítva, hogy a felhasználó változtatni tudja a dőlésszöget és kényelmes fekvő vagy félig fekvő pozíciót választhasson. De ez még nem minden, hiszen egyes modellek esetében, ha meghúzunk egy kart a szék oldalán, kényelmes lábtartó csúszik ki az ülés alól. Nem véletlenül mondják az orvosok, hogy a legkényelmesebb fotel használata nagyszerű módja az energia visszanyerésének.