lakas takarek

Lakástakarékpénztár akciók 2018-ban: ezekről érdemes tudni

Ezen az oldalon egy helyen nézheti meg, hogy jelenleg milyen akciókat kínálnak a különböző lakástakarékpénztárak. Számtalan lakástakarékpénztári csomag választható hihetetlen számlanyitási kedvezménnyel. Mielőtt a végső döntést meghozzuk, nézzük meg a különféle kedvezményeket és azt válasszuk ki, amellyel a legnagyobb megtakarítást érhetjük el. Az Aegon, a Fundamenta, az OTP és az Erste is kínál kedvezményes számlanyitást.

Nézzük meg hol milyen kedvezményeket kínálnak fel számunkra, ha lakástakarékpénztári számlát szeretnénk nyitni. Jelenleg az Aegon 100% kedvezményt nyújt, ha minimum 5 évre kötjük meg a szerződést és legalább 25 000 forintos éves díjú lakásbiztosítást kötünk. Ezt a kedvezményt akkor is felajánlják, ha belépünk az Aegon Önkéntes Nyugdíjpénztárba, amellyel valljuk be semmilyen veszteség nem ér minket.  75 % kedvezményt ígér, ha már rendelkezünk önkéntes nyugdíjpénztárral az Aegonnál és vállaljuk, hogy legalább 200 000 forintos kiutaláskori egyenlegünk lesz a számlán. Már akkor is 50% kedvezményt ad, ha a biztosítónak kiadjuk személyes adatainkat. Az OTP-nél 100% számlanyitási kedvezményt érhetünk el, ha Start U módozatot választunk, és banki ügyféllé válunk 120 napon belül.

Start U 4 módozat megkötése esetén 4 éves futamidőt minimum bevállalva megnyitjuk az OTP Egészségpénztári számlánkat és SMS szolgáltatást is igénylünk mellé. Start U 10 módozatnál 8-14 éves kedvezményezettre kötünk LTP-t és vállaljuk, hogy a szerződéskötés napján még nem tölti be a 14 életévet a kedvezményezett. A Fundamenta Triplázó kedvezményét sem szabad szem elől téveszteni, hiszem legalább 19 000 forintos havi befizetésnél és minimum 8 éves futamidőt választva kiutaláskor 2 havi befizetést ad vissza a Fundamenta. Ez természetesen nem számlanyitási kedvezmény, de a 19 000 forintos befizetéssel számolva 38 000 forintot kaphatunk a Fundamentánál csak azért mert náluk kötjük meg a lakástakarékpénztári szerződést.

Az oldal segítségével valós ajánlatok közül lehet válogatni a nap 24 órájában úgy, hogy mind a 4 szolgáltató ajánlatát összehasonlíthatjuk gond nélkül. Ha elakadunk valamelyik pontnál, akkor független szakértő siet a segítségünkre és segítenek még azt is kiszámolni, hogy melyik a legkedvezőbb megoldás, hogy lakástakarékpénztári szerződést kössünk.

Vélemény, hozzászólás?