ipad air 4 tok

Kényelmes használatot biztosítanak az iPad Air 4 tokok

Egy Apple táblagép szerencsés tulajdonosa vagy? Akkor azonnal gondoskodj egy praktikus és stílusos borítóról! Ezt megtalálhatod a weboldalunkon. Itt többek között divatos szilikon és praktikus flip iPad Air 4 tok modelleket is kínálunk. Azonban különleges ajánlatokat is találhatsz, amelyek azoknak szólnak, akik például gyakran utaznak és szeretnék, hogy a táblagépük mindig biztonságban legyen. A gyártók minden iPad Air 4 tokot gondosan a modelledhez szabtak és kiváló minőségű anyagokból készítettek.

A megfelelő tok kiválasztásán érdemes rögtön a készülék megvásárlása után, sőt, akár már előtte elgondolkodnod. Ugyanis a megfelelő borítás védelmet nyújthat a karcolások vagy kopások ellen, de a komolyabb sérülések esetén is, amelyek befolyásolják a táblagépen végzett munka kényelmét. Egy iPad Air 4 tok lehetővé teszi a táblagép kényelmes felállítását is, például egy üzleti prezentáció során. Ezen kívül stílusossá teszi a készüléket, mivel vannak minimalista, elegáns, színes vagy érdekes grafikával ellátott termékeink is.

Miben különbözik a társaitól a Samsung A40 tok?

A telefonunkat többek között internetezésre, zenehallgatásra, fényképezésre és videózásra is használjuk. Mindezt most már a Samsung A40 tok eltávolítása nélkül is megteheted. A készülék egy érdekes és nagyon kedvező ajánlat a középső árkategóriából. Android 9 Pie operációs rendszerrel és Samsung Exynos 7884 processzorral fut. 5,8 hüvelykes Super AMOLED képernyővel rendelkezik, aminek a felbontása 1560 x 720 pixel. A maximális memória 3 GB RAM, a beépített memória pedig 32 GB, ami akár 512 GB-ig bővíthető.

A fő kamera 13, míg az előlapi kamera 8 Mpix-es érzékelővel rendelkezik. A stílusos és eredeti Samsung A40 tokkal felszerelt készülék elfér egy táskában is. A borító akadálytalan hozzáférést biztosít mindenféle bemenethez, például a töltéshez, a fejhallgatóhoz és a hangszórókhoz. A Galaxy A40 olyan modell, ami nemcsak a nagyszerű paraméterei miatt tűnik ki, hanem a hihetetlenül eredeti kialakításával is. Ezért még inkább érdemes beruházni egy megfelelő tokba.