Homlokzati állvány bérlés – Remerbau Kft

A Remerbau Kft. 10 éve foglalkozik már minőségi állványrendszerek, homlokzati állvány szerkezetek bérbeadásával, építésével és szállításával.

A cég egyik legfőbb ismérve a megbízhatóság és a szakértelem. Mely részben abban nyilvánul meg, hogy kizárólag minőségi állványrendszereket kínál bérlésre, valamint minden esetben magas minőségi feltételeknek és valamennyi európai előírásnak megfelelő állványszerkezeteket épít.

A Remerbau Kft-től bérelt és felépített állványrendszerek biztonságos munkavégzést tesznek lehetővé a homlokzati munkák során. A minőségi állványrendszerek mellett mindemellett minden olyan további biztonsági felszerelés is bérelhető, melyekkel maximalizálható a dolgozók biztonsága.

A cég küldetése, hogy maximálisan mentesítse ügyfeleit az állványozás terhe alól. Kedvező, minden esetben egyénre szabott áraival könnyíti meg az építkezési vállalatok és vállalkozások életét.

A homlokzati állvány bérlés során csúcsminőségű homlokzati rendszerek állnak az ügyfelek rendelkezésére, melyeket nem pusztán bérelni lehet, de igény esetén, a Remerbau Kft munkatársai a szállítást és az állványépítés teljes körű feladatát is átvállalják.

Az építkezés során minden egyes perc számít, hiszen ha csak egy kicsit is késik a kivitelező a munkával, már komoly kötbért számolhatnak fel neki. Éppen ezért rendkívül fontos, hogy az állványrendszer időben rendelkezésre álljon és segítse a határidők tartását. A Remerbau Kft szolgáltatásait választva biztos lehet benne, hogy minőségi szolgáltatást kap olyan szakértői gárdától, akik munkájukra és a megrendelő igényeire rendkívüli módon idafigyelnek.

Tudjuk biztos kezekben az állványozást!

Keresse a Renerbau Kft-t egyedi árajánlatért!

Vélemény, hozzászólás?