Hogyan segít az Endolift a laza bőr elleni küzdelemben?

Testünk, bőrünk folyamatosan változik – mi lehet azonban a megereszkedett bőr oka? Az idő múlásával bőre veszít a rugalmasságából a kollagéntermelés csökkenésének következménye képpen.

Nemcsak az öregedés, de a jelentős fogyás is okozhatja a bőr megereszkedését, hiszen ha nem illeszkedik tökéletesen új alakjához, ez bőrredőket redményezhet.

Szokásai is befolyásolhatják bőre állapotát, például a dohányzással és a nem megfelelő étkezéssel csökken a véráramlás és a kollagéntermelés, illetve a napozás is károsíthatja a bőr kollagénrostjait.

A kérdés az, hogy mit tehet akkor, ha a hasa, a combja, a térdei vagy a felkar tájékán lazává válik a bőre?

Az Endolift kezelés elhozhatja az Ön számára a vágyott változást!

Ismerje meg az Endolift lézeres kezelést

Egy olyan kombinált lézeres alkalmazásról van szó, mely egy kezelés során képes a bőr feszesítésére, a zsírlerakódások oldására, vagy a narancsbőr kezelésére.

Emellett az Endolift alkalmas megereszkedett alsó szemhéj kezelésére is: műtét nélkül emel, feszesít és formál ez a lézeres kezelés, bejuttatott anyag nélkül.

Önmagában is hatékony a kezelés, azonban egyéb kezelésekkel kombinálva kiváló lehetőséget kínál a hatékony, műtét nélküli testkezelésekhez.

Az Endolift kezelés teljesen biztonságos, a hatása pedig kétségtelenül tartós és természetes!

A kezelés egyszer használatos mikro optikai szállal történik, ez egyszerűen bejuttatható a bőr alá. Orvosa mikro csatornákat hoz létre, amelyek úgynevezett “fényútként” képesek működni a bőrben, így hatékonyan továbbítva a lézerenergiát a testben.

Minimálisan invazív

Nincsenek hegek, sem pedig felépülési idő, azonban azt tudnia kell, hogy nem helyettesíti a plasztikai sebészeti beavatkozásokat, ha jelentős megereszkedésről van szó.

Célzott kezelés

Amellett, hogy orvosa személyre szabott kezelési terv alapján kezdi meg a kezelést, az is elengedhetetlen részlet, hogy a lézerenergia pontosan a megereszkedett bőrű területekre irányítható.

Gyors eljárás

A kezelés gyors, felépülési idővel sem kell számolnia, mégis teljesen biztonságos és a mellékhatások kockázata is teljesen minimális.

Szimpatikussá vált az Ön számára az Endolift kezelés?

Ha fontolóra vette, hogy a laza bőrét kezeltesse, érdemes olyan esztétikai klinikát választania, ahol Ön az első!

A klinikán orvosokkal konzultálhat, akik javaslatot tesznek akár műtét nélküli, akár műtéti megoldásokra vizsgálatot követően annak függvényében, hogy adottságaihoz és elvárásaihoz mérten mi az ideális.

Bízza magát a modern orvosi esztétika által kínált lehetőségekre, és tegye meg az első lépést a magabiztos Önmaga felé!

A Porta Bella Vita csapata készen áll elvégezni a kezelést!

A Porta Bella Vita esztétikai klinika csapatának célja, hogy segítsenek Önnek elérni a kívánt eredményt, ha a laza, megereszkedett bőrről van szó.

Akár arc-, bőr-, vagy testkezeléseket venne igénybe, abban biztos lehet, hogy a problémájára a lehető legmegfelelőbb kezelésekkel vagy kombinációs javaslatokkal készülnek majd a szakemberek és az orvosok.

Az alapos konzultáció a Porta Bella Vita klinikán mindennek az alapja! Az eljárásokról, az elő és utó kezelésekről is tiszta képet kaphat, miközben személyre szabott kezelési tervben részesítik Önt.

Emellett webshopjukban is rengeteg különleges és minőségi kozmetikumokkal és termékekkel találkozhat, amelyeket az alábbi linkre kattintva tekinthet meg: WEBSHOP

A Porta Bella Vita csapatánál az igazi szépség a harmóniában és az egyensúlyban rejlik, így ez a kezeléseknél is kiemelten fontos a biztonság mellett.

Vélemény, hozzászólás?