Ha rögzítéstechnika, akkor Ferdinand Gross

Csavarokra, anyákra, alátétekre, egyéb biztosítóelemekre, csapokra vagy gépelemekre van szüksége? A Ferdinand Gross-nál megtalál minden kötőelemet, amit tevékenysége igényelhet!

Csavarokra, anyákra, alátétekre, egyéb biztosítóelemekre, csapokra vagy gépelemekre van szüksége? A Ferdinand Gross-nál megtalál minden kötőelemet, amit tevékenysége igényelhet!

A Ferdinand Gross nem más, mint a kötőelem biztosítás magasiskolája. A cég másfél évszázados tapasztalata és a minőségben való rendíthetetlen hite az, ami miatt elmondható, hogy a térség egyik legkiválóbb és legbiztonságosabb kötőelem beszállító vállalata.

Nem csak rendkívül széles termékpalettával, de kifogástalan szolgáltatási repertoárral is rendelkeznek, így minden egyedi igényt a legmesszemenőbbekig testreszabottan képesek kielégíteni. Kínálatunkban megtalálható szinte minden szabványos DIN és ISO termék csakúgy, mint az egyedi, rajz alapján gyártott kötőelemek és alkatrészek, melyeket szintén rendkívül magas minőségben és kiszámíthatóan képesek rendelkezésre bocsájtani.

Legyen szó akár egyszeri kötőelem vásárlásról, vagy rendszeresen felmerülő, akár kifejezetten nagytételű, vagy egyedi C-termék igényről, a Ferdinand Gross csapata biztosan megtalálja az Ön cége számára a legkényelmesebb és legkifizetődőbb megoldást! Velük biztosan elkerülheti a beszerzési nehézségeket, hiszen a vállalat élen jár a különféle, esetlegesen felmerülő beszállítói kockázatok elkerülésében és kezelésében is.

A Ferdinand Gross egyedülálló, rugalmas és tökéletesen személyre szabható kanban rendszerének segítségével az Ön kiszámítható kötőelem igénye esetén radikálisan csökkentheti C-termék beszerzési költségeit, növelheti az ellátásbiztonságot, közben alaptevékenységére koncentrálhat, mégis megőrizheti a teljes irányítást a folyamatok felett! Legyen szó akár gépgyártásról, járműépítésről, berendezés gyártásról, vasúttechnológiáról vagy egyéb más gyártási, javítási vagy karbantartási folyamatról, a Ferdinand Gross csapata az ügyfelei folyamataihoz igazodva, körültekintően dolgozza ki a leginkább megfelelő kanban-megoldást és képesek minden felmerülő igényre megfelelő megoldási javaslatot tenni.

Továbbfejlesztett kanban vizualizációs rendszerük, a FALCON pedig lehetőséget biztosít arra is, hogy ügyfeleiknek teljes rálátásuk legyen a C-termék menedzsmentre, helyhez kötöttség nélkül!

 

Amennyiben Önnek is egy megbízható, tapasztalt és szakmailag a legmagasabb színvonalon működő C-termék beszállító partnerre van szüksége, ne keressen tovább! A Ferdinand Gross lesz Ön számára a legkiválóbb választás!

 

Keresse bizalommal a cég szakértő munkatársait a +36 1 4257523-as telefonszámon, vagy az info@schrauben-gross.hu e-mail elérhetőségen!