dekopír fűrészlap

Dekopír fűrészlap szettben a sokoldalú felhasználásért!

A dekopírfűrész, más néven szúrófűrész, nagy kedvence mind a szakembereknek, mind a barkácsolóknak. Persze csak akkor, ha megfelelő dekopír fűrészlap kerül bele. Nagyon egyszerűen és szépen használható gépről van szó, kezdő barkácsolóknak mindenképp ajánlott beszerezni egyet. De ugyanígy a profik is sokszor kézbe veszik, különösen a speciális, ívelt vágásokhoz. Mondanunk sem kell, hogy nem csupán a jó minőségű géptől, hanem a kifogástalan dekopír fűrészlaptól is függ a végeredmény.

Léteznek durva és finom fűrészlapok, fémfűrészlapok, fémlapátok, keményfém pengék cseréphez és üveghez, persze még sok más változatban is. Honlapunkon Bosch márkájú tucatnyi dekopír fűrészlapot forgalmazunk. A névvel összhangban áll a minőség is, tehát a méltán jó hírnév kötelez. Elsősorban a szetteket ajánljuk a legkülönbözőbb és legösszetettebb vágásokhoz. Kapható 10 darabos fűrészél fához és fémhez, de olyan speciális anyagokhoz is, mint az inox, kerámia, műanyag stb. Érdemes a honlapon szétnézni, szinte nincs is alapanyag, aminek a vágásához ne tudnánk fűrészlapot ajánlani.

Kerámia fúrószár nélkül ne próbáljunk szerelni a fürdőszobában!

Nagyon sokan nem tudják, hogy fúrás szempontjából a csempe még az üvegnél is kényesebb. Ha nincs kerámia fúrószár a szerszámosládában, ne is gondolkodjunk rajta! Persze megértjük, nagyon sokan gondolkodnak úgy, nem hívhatnak mestert egy törölközőtartó felfúrásához. Sőt, a zuhanyfüggöny tartó vagy egy polc felfúrása is ez a kategória. Aki viszont nem szeretne agyonrepedezett csempét nézegetni a legközelebbi felújításig, az gyorsan rendeljen a honlapunkon is kapható Bosch kerámia fúrószárt a felhozatalból!

Nem igényelnek kenést vagy hűtést, ráadásul szárazfúrásra is alkalmasak. A CYL-9 fúrószár puha és félkemény csempék fúrásához alkalmas, az edzett üveg esetében is használható. 5 darab van belőle a csomagban. Egy lépéssel komolyabb a HEX-9, ami gyors fúrást tesz lehetővé a hétoldalú, aszimmetrikus, gyémántköszörülésű vágóél-kialakításnak köszönhetően.