ablakot

Biztos te is törtél már el ablakot

Nem szégyen, ha egyszer máshova megy a messze elrúgott focilabda, de a meccs után az üvegezés költségével is számíts. Minden esetben ki kell cseréltetni az ablakokat, hiszen senki sem szeret nyílászáró nélkül élni. Az üvegezéssel foglalkozó vállalkozások között is számtalan eltérés tapasztalható, már ami a szolgáltatásokat illeti. Érdemes olyan üvegezéssel foglalkozó vállalkozást választani, akik nagyon gyorsan képesek a helyszínre sietni és elkezdeni a javítási munkálatokat.

Az üveges gyorsszolgálat mindenben segítséget nyújt a lakosságnak és a közületeknek is. A helyszíni kiszállással egybekötött szolgáltatás számtalan terhet fog levenni a válladról. Nem kell foglalkoznod a szállítás, nem kell foglalkoznod a törött üveg kiszerelésével, sem pedig az új üveg beszerelésével. A gyorsszolgálat hétköznap 7 és 18 óra között érhető el. Díjtalan felmérés után a lehető legrövidebb időn belül elvégzik a kért munkálatokat. Minden egyes munkára garanciát vállalnak így biztos lehetsz abban, hogy minőségi üvegcserében lesz részed.

Többféle üveg közül is lehet választani, hiszen mindig a legmegfelelőbb üveget helyezik be a kitört üveg helyére. Ablaküveg, ajtó üveg, vagy erkélyajtó üveg komplett cseréjével is foglalkoznak, és minden esetben adnak árajánlatot. A pontos árkalkuláció érdekében már a telefonhívás előtt érdemes fotót készíteni a sérül területről, hiszen az alapján tudják meghatározni, hogy milyen üvegre lesz szükség. Emellett természetesen kínálatukban megtalálható a drótüveg, a katedrálüveg, a biztonsági üveg és a hőszigetelt üveg. Minden esetben pontosan olyan üveget szerelnek be, amilyenre igény mutatkozik.

Az üveg fajtája mellett természetesen szükség lesz az üveg pontos méretére is, így érdemes ezt a mérést is elvégezni. Budapesten nincs is olyan kerület ahová nem vállalnák a kiszállást, ezért a gyorsszolgálat telefonszámát mindenképpen érdemes elérhető helyen tartani. Ők mindig készen állnak arra, hogy elvégezzék a lakásokban összetört üvegek pótlását. Ha lakáson belül egy tükör vagy egy üveg asztallap sérül, akkor is tudnak segíteni. Hívd őket minden esetben még akkor is, ha éppen az erkélyed felújítására készülsz, vagy az összes nyílászárót fel szeretnéd újítani.

 

Vélemény, hozzászólás?