munkavédelmi sisak

Alapvető fontosságú termék a munkavédelmi sisak

A védősisak az egyik legfontosabb eleme a védőruházatnak. Építkezéseken, bányákban és magasban dolgozó emberek használják. A munkavédelmi sisak védi a koponya csontjait és az egész fejet a sérülésekkel és a leeső tárgyak vagy a kiálló szerkezeti elemekkel való ütközés veszélyeivel szemben. Megfelelő felszerelés esetén teljesíti elsődleges szerepét, azaz biztonságot nyújt. A munkavédelmi sisak három részből áll: burokból, tömítésből és pántból. A burok a külső rész, ami a sisak formáját adja és veszély esetén semlegesíti az ütést.

A tömítés viszont közvetlenül a burokhoz tapad és feladata a kapott ütés tompítása. A munkavédelmi sisak utolsó alkotóeleme a pánt, ami a beállításra szolgál és lehetővé teszi a termék különböző fejméretekhez való igazítását, így maximalizálva a biztonságot. A webshopunkban a termékek a legmagasabb minőségű anyagokból készülnek, ami tartóssá és sérülésnek ellenállóvá teszi ezeket. A munkavédelmi sisakok számos színben, méretben és kivitelben kaphatóak, így mindenki kiválaszthatja az igényeinek leginkább megfelelő modellt.

Női munkásnadrág csinos szabással

Ön a szebbik nem képviselője egy tipikusan férfi szakmában? Gyárban, raktárban vagy építkezésen dolgozik? Ha olyan ruházatra van szüksége, ami megfelel az egészségügyi és biztonsági kritériumoknak, akkor a női munkásnadrág termékkategóriát Önnek ajánljuk. Örömmel mutatjuk be a nagy választékunkat és biztosítjuk arról, hogy a női munkásnadrágjaink nemcsak biztonságosak, hanem kényelmesek és praktikusak is.

Tisztában vagyunk azzal a ténnyel, hogy ez a munkaruha típus igen népszerű a különböző sziluettű hölgyek körében, ezért a méretek teljes keresztmetszetét kínáljuk. A webshopunkban a jelenlegi divatnak megfelelően vonzó színekben kaphatóak ezek a ruhadarabok. Ki mondta, hogy a női munkásnadrágnak feltétlenül unalmasnak kell lennie? A kínálatunk összeállításánál a divatos mintákra összpontosítunk és többfunkciós zsebekkel ellátott modelleket kínálunk. Folyamatosan új termékekkel bővítjük a kollekciónkat és számos más praktikus kiegészítőt is árulunk.