lapostető felújítás

A lapostető felújítás több mindenre vonatkozik

Habár a lapostetők szigetelése régen is jónak számított, az idő múlásával számítani lehet a hatékonyság csökkenésére. Szerencsére a lapostető felújítás orvosolhatja a jelentkező problémákat. Gyakran a gond a nedvesség megjelenésével van, amit a régi lapostetőszerkezet már nem tud rendesen elvezetni, így károsítva az épület felső részét.

Sok helyen a fényvédelmeként használt gyöngykavics védőréteg teljesen elkopott, ezért a vízszigetelés már messze nem a régi. Az UV sugárzás nem kedvez az oxidált bitumenes szigetelésnek, tovább rontva a szerkezet állapotát és védelmi szerepét. A lapostető felújítás megkezdése előtt tudni érdemes, hogy a tetőre utólagosan felszerelt beton tartószerkezetek alatt a meghibásodott vízszigetelést nem lehet javítani, illetve a betonszerkezet repedésein keresztül a betontömbök alatti meghibásodott szigetelés beázásokhoz vezethet.

Nem várhat magára a lapostető felújítás ott, ahol a tető rossz állapotban van, alapból rendezetlen, ami főleg a nem megfelelő módon elhelyezett járólapokból ered. Amit a szakemberek sok helyen megfigyeltek, az a tény, hogy a tetőn szabálytalanul tárolt anyagok sem kedveznek a szerkezet állapotának, rontva a szerkezetet, illetve a sitt a szigetelés meghibásodását is okozhatja.

Mitől is függ leginkább a lapostető vízszigetelés ár?

A lapostetők esetében a víz elleni védelem az egyik legfontosabb. Sok háztulajdonos örömére a lapostető vízszigetelés ár viszonylag reálisnak mondható, ezért semmi akadálya annak, hogy valaki ezt minél hamarabb elvégeztesse egy profi csapattal. Ha beázik a tető, esetleg a terasz állapota már nem a régi, a gondra megoldást jelenthet a vízszigetelés, illetve a régi szigetelés megújítása.

Ha valaki a lapostetotechnika.hu mellett dönt, nem csupán a minőségi munkának és a tökéletes végeredménynek örülhet, hanem annak is, hogy itt a lapostető vízszigetelés ár igazán kedvező. Érdemes minél hamarabb igénybe venni a szolgáltatást, ugyanis ha sokat vár ezzel a tulaj, megeshet, hogy még több időt és alapanyagot vesz igénybe a szerelés, ami ugye nagyobb kiadással jár.