Kategória: Webáruház

Minibolt által megszabott webáruház készítési árak
I am here

Minibolt által megszabott webáruház készítési árak

Az alábbiakban felsoroljuk a Minibolt által megszabott webáruház készítési árakat:

– A webáruház készítés ára (programozás és beüzemelés) a Miniboltnál 39.000 Ft. Ez egy egyszeri díj, mely magában foglalja a következőket:

  • egy ingyenes sablon használatával, melyet Ön választ ki, felépítjük webáruházát (a teljesen egyedi arculatkészítés és beépítés további egyszeri költséget jelent, egyedi elbírálás szerint)
  • a már meglévő logo beépítése a design fejlécébe.
  • az Ön cége, adatai és tevékenységei alapján személyre szabjuk és beállítjuk webáruházát
  • szállítási és fizetési feltételek beállítása.
  • kategóriák és termékek felvitele.
  • használati útmutató, valamint oktatás és segítségnyújtás a kezdeti lépésekhez (telefonon és email-ben).
Read More
Külső palackos porral oltó készülék
I am here

Külső palackos porral oltó készülék

A külső palackos porral oltók szállítható tűzoltó készülékek, tehát súlyuk 20 kg felett jár. Ezt a kialakítást szinte már csak a szállítható tűzoltó készülékek között találhatjuk meg, mivel a szállítható tűzoltó készülék kategóriában is egyre jobban terjednek az állandó nyomású változatok. A külső palackos porral oltó tűzoltó készülék a forgószerkezetre ültetett nagy nyomású hajtóanyagpalackról ismerhető fel. A hajtóanyag tartály széndioxidot vagy száraz nitrogént tartalmaz és csavarorsós szeleppel nyitható-zárható. A készülék működtetéséhez előbb a hajtóanyagpalack nyitása szükséges, így a művelet az alkalmazást kissé késlelteti.

Read More
Állateledelek a kutyák elhízása ellen
I am here

Állateledelek a kutyák elhízása ellen

Az alábbiakban webáruházunk egyik vásárlójának a véleményét osztanánk meg, aki egy kedves, de elhízott beagle gazdája:
A mi beagleünk kifejezetten hajlamos az elhízásra, a táplálására oda kell figyelni, kontrolálni kell a mennyiséget, amit adunk neki, illetve a minőséget is szem előtt kell tartani. A pacsizoo.hu kínálatával és áraival vagyok eddig a leginkább megelégedve. Könnyen kiválaszthatom a hízásra hajlamos kutyáknak javasolt tápokat, ez nagyon nagy segítség a laikusoknak vagy a bizonytalanoknak. Akiket érint: ha már megtörtént az elhízás, akkor van olyan táp, amelyik jelentősen hozzásegíti a kutyát a kívánt súly eléréséhez anélkül, hogy a kutyának az különösebb éhezést jelentene.

Read More
Hogy miért érdemes e-cigarettára váltani  dohányzás helyett – most elmondjuk!
I am here

Hogy miért érdemes e-cigarettára váltani dohányzás helyett – most elmondjuk!

Ha szeretnél leszokni a dohányzásról, de nem megy, érdemes lenne kipróbálnod az e-cigarettát. Az e-cigaretta a dohányzást kiváltó eddigi leghatékonyabb alternatíva, ez a termék valóban segít a leszokásban. A leszokni vágyó dohányosok 70%-a azonnal abbahagyja a dohányzást, ha azt e-cigarettával helyettesíti. Hogy miért is? Kimutatták, hogy pszihológiailag a dohányzás utánzása jobban támogat a leszokásban, mint a rágógumi vagy a tapasz, ezért az e-cigaretta kifejezetten ajánlott a dohányzásról való leszoktatásban.

Read More