Az aluplast ablak tökéletes nyílászáró

A műanyag nyílászárók népszerűvé váltak manapság, mivel kedvező áraikkal és praktikus funkcióikkal sokkal több embernek lettek elérhetők. De vigyázzunk, mert nem minden gyártó terméke egyenlő a minőséggel! Az Aluplast ablak számos előnnyel rendelkezik és talán az egyik tulajdonsága az a gyártásában rejlő tapasztalat, mivel már több évtizede piacvezető cégnek számít a nyílászárók területén. Anno, egy kicsiny családi vállalkozásból sikerült kinőnie magát, a mai szintet elérve. Hogyha az Aluplast ablak kerül választásra, nem fogunk csalódni benne, mivel számos előnnyel fogunk találkozni a használatuk során.

A 41 mm vastag üveg kiváló szigetelést biztosít és ellenáll a szélsőséges időjárásnak is. Ha eddig az utca ricsajától szenvedtünk, akkor az Aluplast ablak hangszigetelésének hála, élvezhetjük az otthon csendjét. Viszont, a hangszigetelés szempontjából kiváló irodaépületek, iskolák üvegezésére is, ahol mindig fontos része a napnak a zavartalan figyelem. Akár 45 db-ig is képes szigetelni. Egy épület kinézetének a külsejét és belsejét és nagyban meghatározzak az ablakok.

Az Aluplast ablak egyedi profilkontúrokkal illeszkedik minden épülethez. Olyan vízelvezetési technológiát alkalmaznak, amivel elkerülhető, hogy az ablakon beszivárogjon a nedvesség. Egy ablakot szinte mindennap ki- és becsukunk, ezért olyan ütközőtömítés került beépítésre, ami zajmentessé teszi az Aluplast ablak becsukását. A megrendelő rengeteg dekorfóliából válogathat, amelyekkel még esztétikusabbá varázsolhatja az adott épület vagy otthon arculatát. A biztonsági vasalatoknak köszönhetően, kiemelkedő védelmet biztosít a repedés és betörés ellen.